Yaşam

Zamanın Nasıl Geçtiğini Sorgulatacak: 2014 Yılının İzleyici Toplayan En Unutulmaz Filmleri

Tam on yıl önce, 2014 yılında gösterime giren harika filmleri sizler için bir araya getirdik. ‘John Wick’, ‘Açlık Oyunları’, ‘Predestination’ ve ‘Captain America’ gibi süper yapımları izlemediyseniz, biz de izliyoruz. geç olmadan izlemenizi tavsiye ederim. Sorunsuz bir yolculuk geçirin! ?

Kaynak: Sinemalarla ilgili bilgiler IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

20. Lucy

IMDb: 6.4

Özet : Eğlenceli ve sıradan bir genç bayan olan Lucy Miller, Richard’la geçirdiği birkaç gecenin ardından şeytani bir uyuşturucu ağına dahil olur. Vücuduna yerleştirilen yeni tip sentetik ilaç beklenmedik bir şekilde kanına karışarak ona insanüstü yetenekler kazandırır.

Oyuncular: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Choi Min-sik

Müdür: Luc Besson

19. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş – Bölüm 1

IMDb: 6.6

Özet : Katniss Everdeen, oyunları sonsuza dek tarihe bıraktıktan sonra 13. Bölge’ye çekildi. Başkan Coin’in yönetim becerileri ve güvendiği arkadaşlarının tavsiyeleriyle Peeta, Mellark’ı kurtarmak için büyük bir savaşa girişir. Sadece Peeta değil, tüm ülke ona güveniyor.

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth

Müdür: Francis Lawrence

18. Doğuştan Ahlaksızlık

IMDb: 6.6

Özet : Beceriksiz, esrarkeş bir özel dedektif olan Larry ‘Doc’ Sportello, 1970’lerin Los Angeles’ında kolay paranın, özgür aşkın ve kaygısız bir eğlencenin tadını çıkarıyor. Ancak eski sevgilisi ortadan kaybolunca Doc, şimdiye kadarki en zor vakasıyla uğraşır. Eski sevgilisini geri almak için Melekler Şehri’nin karanlık kalbine adım atar.

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson

Müdür: Paul Thomas Anderson

17. Takip Ediyor

IMDb:6.8

Özet: 19 yaşındaki Jay Height, tüm akranları gibi eğlenmek istiyor ve erkeklerden hoşlanıyor. Cinsel bir deneyimin ardından tuhaf halüsinasyonlar görmeye başlar ve birisinin ya da bir şeyin onu takip ettiğini hisseder.

Oyuncular:Maika Monroe, Keir Gilchrist, Olivia Luccardi

Müdür:David Robert Mitchell

16. İki Gün, Bir Gece

IMDb: 7.3

Özet : Küçük bir şirkette çalışan ve maddi açıdan pek parlak bir dönem geçirmeyen Sandra’nın işi tehlikededir. İşini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır ve ailesini zor günler beklemektedir. Şirket patronunun çözüm planına göre ya Sandra işten çıkarılacak ya da şirket çalışanları ekstra maaş ikramiyelerinden vazgeçecek. İlk oylama yapıldı ve çalışanlar oylarını maaş ikramiyeleri lehine kullandı. Sandra resmen işini kaybetti. Ancak hemen ardından onu tekrar oy vermeye ikna eder. Sandra’nın yalnızca bir hafta sonu kaldı; Bu iki gün boyunca meslektaşlarını tek tek maaş ikramiyelerinden vazgeçip çalışmaya devam etmeleri yönünde oy kullanmaya ikna etmesi gerekecek.

Oyuncular: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione, Catherine Salée

Yönetmenler: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne

15. John Wick

IMDb:7.4

Özet: John Wick, emekli bir tetikçinin intikam hikayesini anlatıyor. John, karısının ölümünün ardından kendisine ödül olarak verdiği köpeğini, evini soyan ve arabasını çalan bir çetenin peşine düşer. Bu çete aslında New York’un en tehlikeli suç örgütü olan Rus mafyasıyla irtibat halindedir.

Oyuncular:Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen

Yönetmenler:Chad Stahelski, David Leitch

14.Kader

IMDb: 7.4

Özet : Gizli servis için çalışan casusun son görevi, 1975 yılında New York’ta meydana gelen patlamada 11.000 kişinin ölümünden sorumlu olan kişiyi bulmak ve bu patlamanın asla yaşanmamasını sağlamaktır. Görevi gereği 1970 yılında New York’ta barmen olarak çalışmaya başlayan casus, “Bekar Anne” lakaplı John adında bir köşe yazarıyla tanıştı. İkilinin küçük bir bar sohbetiyle başlayan sohbeti, gecenin ilerleyen saatlerinde daha da derinleşiyor.

Oyuncular: Ethan Hawke, Sarah Snook, Noah Taylor

Yönetmenler: Michael Spierig, Peter Spierig

13. Öfke

IMDb: 7.6

Özet : Fury, 1945 yılının Nisan ayında, 2. Dünya Savaşı’nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, sürücü Trini Garcia ve yardımcı sürücü Norman’dan oluşan müfreze, 300 düşman askeriyle karşılaşıyor ve onlara karşı savaşmak zorunda kalıyor. tüm olasılıklar. 24 saat sürer. Zırhlı tanklarıyla birlikte beş kişilik küçük bir grup asker Almanya’da savaşın ortasında kalır ve bu ekip bölgede kalan son Amerikan ordusu askerlerinden oluşur. Birlik az sayıda askerden oluşmasının yanı sıra mühimmat açısından da oldukça zor durumda. Tüm Avrupa’yı kasıp kavuran bu savaşta gruba komuta eden Çavuş Wardaddy’nin son görevi, askerlerini Nazi birliklerinin kuşatması altındaki bu bölgeden sağ salim çıkarmaktır.

Oyuncular: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman

Müdür: David Ayer

12. Birdman veya (Cahilliğin Beklenmedik Erdemi)

IMDb: 7.7

Özet : Riggan adlı tiyatro oyununun başrol oyuncusu provalar sırasında beklenmedik bir şekilde yaralanır ve yerinin acilen doldurulması gerekir. Lesley ve en yakın arkadaşı Jake’in teklifiyle bir zamanlar popüler bir yıldız olan Mike Shiner başrol oyuncusu olarak atanır.

Oyuncular: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton

Müdür: Alejandro G. Inarritu

11. Eski Makine

IMDb: 7.7

Özet : Caleb, dünyanın önde gelen internet şirketlerinden birinde çalışan bir yazılım geliştiricisidir. Bir gün şirket içi bir yarışmayı kazanır. Ödül olarak, dağlarda herkesten uzakta tek başına yaşayan şirketin CEO’su Nathan’ın ormandaki evine bir hafta misafir olacaktır ancak Caleb’in bilmediği bir şey daha vardır. Bu ziyaret sırasında dünyanın ilk tamamlanmış yapay zeka robotu Ava ile bir ilişki deneyine katılmak zorunda kalacak.

Oyuncular: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac

Müdür:Alex Garland

10. Kaptan Amerika: Kış Askeri

IMDb: 7.7

Özet : Marvel’ın ‘Kaptan Amerika: Kış Askeri’nde, Kaptan Amerika olarak da bilinen Steve Rogers’ı, New York’ta Avengers’la yaşanan korkunç olayların ardından Washington DC’de huzur içinde yaşarken ve çağdaş dünyaya uyum sağlamaya çalışırken buluyoruz. Bir SHIELD üyesi arkadaşı saldırıya uğradığında Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Natasha Romanoff, diğer adıyla Black Widow ile güçlerini birleştiren Kaptan Amerika, kendisini susturmak için gönderilen profesyonel katillerle savaşırken, bir yandan da giderek büyüyen bir komployu ortaya çıkarmaya çabalıyor. Bu kötü niyetli oyunun gerçeği ortaya çıkınca Kaptan Amerika ve Black Widow, yeni arkadaşları Falcon’dan yardım ister. Ancak kısa bir süre sonra kendilerini beklenmedik ve güçlü bir düşmanla karşı karşıya buldular; Kendilerini Kış Askeri ile karşı karşıya bulurlar.

Oyuncular: Chris Evans, Samuel L.Jackson, Scarlett Johansson

Yönetmenler: Anthony Russo, Joe Russo

9.Gece Gezgini

IMDb: 7.8

Özet: Para getirebilecek hemen her kaos ortamında çekim yapan bir kamera ekibiyle tanışan Lou, gece haberciliğinin ölümcül tarafıyla karşılaşır ve her polis sireninin paraya dönüştüğünü fark eder.

Oyuncular: Christopher Walken, Willem Dafoe, Asya Argento

Müdür: Dan Gilroy

8.Çocukluk

IMDb:7.9

Özet: Film, 2002’den 2013’e kadar aynı kadroyla bir çocuğun büyüme hikayesini anlatıyor. Filmin merkezinde boşanmış anne ve babası arasında gidip gelen Mason adında bir çocuk var. Mason’un annesi onu ve kız kardeşini tek başına büyütmeye çalışırken, babası zaman zaman ortaya çıkıyor.

Oyuncular:Patricia Arquette, Ellar Coltrane, Ethan Hawke

Müdür:Richard Linklater

7. Yarının Sınırında

IMDb: 7.9

Özet : Yakın gelecekte dünyayı ele geçirecek olan Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yerle bir ederek milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bırakıyor. Dünyadaki hiçbir ordu onların yüzüne, silahlarının gücüne ve en önemlisi telepati yoluyla emir verme ve uygulama gücüne ulaşamaz. Artık dünyadaki tüm ordular bu uzaylı sürüsüne karşı güçlerini birleştirmeli. Memur Bill Cage, daha önce bu savaşların hiçbirine katılmamış deneyimsiz bir askerdir ve yeni görevi onun için bir nevi intihar anlamına gelir. Beklenen gerçekleşir; Cage dakikalar içinde öldürülür… Ancak bu bir son değil, yeni bir başlangıç ​​getirir. Cage, cehennem gibi bir güne olağanüstü bir formda uyanır ve kendisini kırılması zor bir döngünün içinde bulur.

Oyuncular: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton

Müdür: Doug Liman

6. Taklit Oyunu

IMDb: 8.0

Özet : 1952 kışında İngiliz yetkililer bir soygun ihbarını araştırmak için Alan Turing’in evine girer. Turing’i ahlak dışı davranış suçlamasıyla gözaltına alırlar. Yetkililer modern bilgisayarların öncüsünü suçladıklarının farkında değiller. Askere alma uzmanı, dilbilimci, satranç şampiyonu ve bir grup istihbarat subayının başı olan Alan Turing’in, İkinci Dünya Savaşı’nda Almanya’nın kırılmaz Enigma makinesinin şifrelerini kırdığı biliniyor.

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode

Müdür: Morten Tyldum

5. Anne

IMDb:8.0

Özet: Die, oğlu Steve ile birlikte Montreal’de yaşayan bir kadındır. Steve davranış bozukluğu olan bir gençtir ve okuldan atılmıştır. Die kendi hayatını ve işini ayakta tutarken aynı zamanda oğluna da yardım etmeye çalışır. Sinema; Aile, arkadaşlık ve hayatta kalma gibi evrensel konulara odaklanır.

Oyuncular:Anne Dorval, Antoine Olivier Pilon, Suzanne Clement

Müdür:Xavier Dolan

4.Gitmiş Kız

IMDb: 8.1

Özet : Eski yazar Nick ile eşi Amy’nin evlilik yıldönümlerinde Amy ortadan kaybolur ve evlilikleri bir gizeme dönüşür. Nick’in şüpheli davranışları onu bir numaralı şüpheli haline getiriyor. Amy, ölü ya da diri bulunacak ilhamı arayan bir dünyanın gözleri önünde medya çılgınlığının yüceltilmiş bir aracı haline gelir.

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

Müdür: David Fincher

3. Büyük Budapeşte Oteli

IMDb: 8.1

Özet : Gustave H, Grand Budapeşte Oteli’nin operasyonunu büyük bir profesyonellikle yöneten ve müşterilerini bile en küçük ayrıntısına kadar tanıyan bir kapıcıdır. Bir gün otele Sıfır Mustafa adında bir genç komi ve komi olarak gelir ve aralarında kısa sürede yakın bir dostluk başlar. İkili birbirlerinin sırdaşı olurken yaşadıkları şehir de büyük bir savaşın içine sürüklenir.

Oyuncular: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric

Müdür: Wes Anderson

2. Kırbaç Darbesi

IMDb: 8.5

Özet : Bir yanda öğrencilerinin korkulu rüyası caz öğretmeni Terrence Fletcher, diğer yanda ‘en iyi’ olmaya kararlı, hırslı genç öğrencisi Andrew Neyman. Her iki taraf da baskın karakterinden taviz vermediğinde, kısa sürede mantık dışı olaylar gelişmeye başlar.

Oyuncular: Miles Teller, JK Simmons, Melissa Benoist

Müdür: Damien Chazelle

1. Yıldızlararası

IMDb: 8.7

Özet : Teknik bilgi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçimini sağlıyor; Amacı iki çocuğuna güvenli bir yaşam sağlamaktır. Onlarla birlikte yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, artık 10 yaşında olan kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir.

Oyuncular: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain

Müdür: Christopher Nolan

haber-kozakli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler