Yaşam

3-9 Nisan Haftası Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

5 Nisan: Terazi burcundaki dolunay 3-9 Nisan 2023 haftasının en değerli astrolojik olayı.

Nisan ayında Boğa’nın doğum günü kutlu olsun! 3 Nisan’da Merkür’ün girişimi Boğa burcuna girerek yeni doğuşun başlangıcını işaret ediyor. Zihinsel dayanıklılık, kalıcılık ve güç döngüsü takdir ediliyor!

Bu hafta, adım adım plan yapmak ve hala doğru yolda olduğunuzdan emin olmak için orta vadeli planlarınızı kontrol etmek için çok iyi bir gezegensel güçle karşı karşıyayız. Perşembe günü Dolunay ‘Terazi’ burcunda parlıyor, aşk, romantizm, ortaklıklar ve her türden kişilerarası ilişkiler hakkında söylenecek çok şey olan bir ayda, şanslı olanlar çalışmayı sever.

6 Nisan’da Terazi burcundaki dolunay, birçoğumuzu gerçek kararlar almaya teşvik edecek, böylece huzur ve memnuniyet bulabileceksiniz. Bu süre zarfında kan basıncı yükselir. Dikkat!

Diğer insanlarla iyi geçinmeyi istemek, çatışma yaratmaktan kendinizi sakince korumak için değerlidir.

Dua ederken, meditasyon yaparken, hayatınızdaki bağlantılarınızı düşünün. Bu dolunayda aşkınız hakkında konuşarak, hayatınıza değer katan insanlarla bağlantı kurarak zaman geçirin.

Veri deposu

Gökyüzü diyor ki bu hafta kendi dertlerin var, oburlarının bilmesini istemedikleri şeyler var, senin sadece kalbine gömmek istediğin şeyler var. Ancak çoğu zaman Koç burcunun ne düşündüğü ve başlarına gelenler farklıdır. Bu hafta kasıtlı olarak bazı iddiaları sakladığınız için başınız belaya girecekse, dürüst olmanız ve akrabalarınıza güvenmeniz daha iyi.

Aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle iletişim kurmaya çalışmak için çok zaman harcayabilirsiniz, bu özel fırsatı değerlendirecek ve çok mutlu olacaksınız.

Bu hafta sizin için yeni haftanın çalışma programı normal sayılabilir, özel işlerin araya girmesine izin vermemelisiniz. Koç burcunun duygusal çıkarları iş hayatındaki gelişimlerini etkileyeceği için dikkatli olmalısınız.

Bu takımyıldızın bu dönemdeki mali geliri normal seviyede olacaktır. Hafta içi işinizi ihmal etmeyin, tembellik zamanı değil.

Boğa

Gökyüzü, Boğa’nın duygularını, kişisel bağlarını ve iş düzenlemelerini düzenleme ihtiyacı olduğunu gösterir. Bu hafta çok meşgul olacaksınız, bu nedenle planlama bu zorlukları azaltabilir, bu nedenle önceden plan yapmak faydalı olacaktır.

Bekar Boğalar hoşlandıkları kişiyle tanışırken karar veremezler, çevrenizdeki insanlar bu dönemde size yardımcı olabilir. Aşık Boğa meraklıdır ve genellikle partnerinin geçmişini araştırır, bu da ilginin gelişimini etkiler.

Rekabet baskısının olmadığı iş ortamı Boğa burcunu mevcut durumdan biraz mutlu eder ve nasıl çabalayacağını bilemez. İş bulma sürecinde net bir anlaşması olmayan küçük firmalara dikkat etmeli, dolandırılmamaya ve para kaybetmemeye dikkat etmelisiniz.

Finansal kayıpları önlemek için mevcut yatırım yönünü koruyun. Yatırım yönünüz ve yatırım amacınız bu dönemde değişmemeli, cüzdanınızı inançla saklamak istiyorsanız olduğu gibi bırakın. Evli ve hala bağlı olan Boğa, bu hafta gökyüzü romantizminin artacağının habercisidir.

Merkür Pazartesi günü burcunuza girerek sizi normalden daha fazla ve daha yüksek sesle konuşmaya teşvik ediyor. Aklından geçenleri dile getirmenin ve aslında dileklerini, umutlarını ve hayallerini kelimelere dökmenin daha kolay olduğunu göreceksin. Bu güçlendirici etki, hayatınızın her alanında çok faydalıdır.

Ancak Perşembe günü dolunay haritanızda daha gergin bir etki yaratıyor. Çok çalışıyorsanız veya kendi çıkarlarınızı ön planda tutuyorsanız, refahınız için bir fay hattı olarak ortaya çıkacağı yer burasıdır. Evrenin tavsiyelerine kulak verin, önceliği kendinize verin.

ikizler

Gökyüzü, bu hafta iş ve para gibi başka yönleri de etkileyecek duygusal gelişmelerle karşılaşacağınızın habercisi. En değerli şey, duygu meselelerini iyi halletmek, başkalarına duygusal veya pervasızca davranmamaktır.

İyi ya da kötü, bu hafta geçmişe güçlü bir odaklanma var. Yöneticiniz Merkür, Pazartesi günü burç değiştirerek sizi muhtemelen sonsuza kadar ve muhtemelen bir pişmanlık veya suçluluk duygusuyla eski üssünüze dönmeye teşvik ediyor.

Bu Perşembe gününün ortasındaki dolunay, özellikle onu saklamaya veya unutmaya çalışıyorsanız, gerçekten arzuladığınız şeye ışık tutuyor. Bu lunasyon, yasadışı aşk, risk alma, macera ve dramatik güçleri vurgular.

Cumartesi günü yöneticiniz Merkür Mars’a 60° açı yaptığında, özellikle fevri hissedeceksiniz, ancak şu anda tüm gerçeklere sahip olmadığınızda dramatik kararlar vermekten kaçınacaksınız.

Bekarlar, inisiyatifi elinize alın ve yeni bağlantıları kabul etmeye hazır olun. Cihan sana değerli bir adım gönderiyor, çok seçici olma yoksa birini seçmezsin.

Yeni eklenen iş görevleri, ikizleri bu hafta çok meşgul hissettirecek, bu zamanda işler pürüzsüz olacak, sizi denemeye zorlamak için gittikçe daha fazla motive olacak. İş arayanlar bol miktarda görüşme fırsatına sahip olacak, görüşme sürecinde biriktirdiğiniz deneyim son derece pahalıdır.

Yengeç

Bu hafta, özellikle Pazartesi günü Merkür burç değiştirdiğinde, uzun vadeli hedeflerinize bakmak için yeterince iyi bir hafta. Bu etki sırasında her zamankinden daha objektif bir bakış açısı edinebilir, duyguları kapıda bırakabilir ve pratik, stratejik kararlar alabilirsiniz.

Perşembe günkü dolunay haritanız köklerinizi, ailenizi, evinizi, üssünüzü, geçmişinizi aydınlatır. Bu ay boyunca eski sırlar gün ışığına çıkabilir, ancak aile içinde bire bir kutlanacak bir şeyleriniz de olabilir. Her iki durumda da, duyguların güçlü olması mümkündür, bu yüzden kendinize karşı nazik olun.

Cumartesi günü Merkür Mars’la 60° açı yaptığında, sizi anlayan yakın arkadaşlarınızla, gerçekten kendiniz olabildiğiniz insanlarla zaman geçirin.

Aslan

Pazartesi günü Merkür burcunu değiştirdiğinde, bu akıllı gezegen haritanızın en üstüne yükselir ve işte tam bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur. Doğal otoriteniz parlıyor ve promosyon, pazarlama veya medyada çalışıyorsanız (veya çalışmak istiyorsanız) potansiyel olarak inanılmaz bir zaman.

Perşembe günkü dolunay dedikodu, aşırı paylaşım veya sosyal medya aksilikleriyle ilgili. Saklamak istediğiniz bir şey varsa, onu kimseyle paylaşmadan önce iki kez düşünün. Öncelikle, başka biri hakkında okuduğunuz her şeye inanmayın.

Cumartesi günü, Merkür Mars’tan 60° açıyla geçtiğinde, geçiminizi sağlamanın daha özgün bir yolunu bulmaya veya iş yerinizde etik ve ahlak kuralları hakkında konuşmaya yönelmiş hissedebilirsiniz. Özel hayatınızda şefkatli ve sevgi dolu olmaya özen gösterin. Eşiniz veya sevgiliniz sizden uzaklaşmadan!

Başak

Yöneticiniz Merkür Pazartesi günü burç değiştirir, bu da kısa süreli bir unutkanlık dönemine veya bilinmeyen niyetlere yol açabilir. Bunun nedeni muhtemelen daha büyük resme odaklanmanız ve günlük hayatın ayrıntılarının sizden kaçmasıdır. Strateji ve geniş kapsamlı tartışmalar için mükemmel, kendinize günlük görevleri hatırlatmanız gerekebilir.

Perşembe günü dolunay, doğum haritanızın para bölgesi boyunca parlıyor. Bu, mali durumunuzla ilgili hisler veya ifşalar getirebilir, bu nedenle duygusal olarak yönlendirilen harcamalardan veya kararlardan kaçınmaya çalışın.

Cumartesi günü Merkür Mars’a 60° açı yaptığında, yeni bir kursa veya kalifikasyona başlamak için ilham alabilirsiniz ve neden olmasın? Zihninizi genişletin ve eğitiminizi genişletin.

Terazi

Pazartesi günü Merkür doğum haritanızın en karmaşık alanlarından birine girerken, samimiyet, para, paylaşılan kaynaklar veya kıskançlık hakkında güç veya garip konuşmalar yapmak için uygun bir hafta. Neyi, ne zaman ve nasıl söyleyeceğiniz konusunda sezginizi dinleyin. Perşembe, umarım size kutlama için bir neden getirir.

Burcunuzdaki Dolunay ruhunuzu aydınlatacak. Başarılarınız fark ediliyor veya kalbinize yakın bir şeyin zirvesine ulaşıyorsunuz – ne kadar ilerlediğinizle gurur duymanın zamanı geldi.

Cumartesi günü Merkür Mars’a 60° açı yaptığında, kariyerinizle ilgili bir sorunla ilgili ani bir içgörüye sahip olabilirsiniz. Zor seçimler bir an için daha kolay görünebilir.

Akrep

Merkür’ün karşıt burcunuza gelişi bu hafta bazı kararsızlıklar getirebilir. Bu kesinlikle korkunç bir şey değil, olayları tarttığınız ve diğer insanların isteklerini dikkate almaya çalıştığınız anlamına geliyor. Bununla birlikte, kendiniz hakkında her zaman ikinci tahminde bulunan varsayımlarda bulunmayı bırakmak için bazı kararlar almanız gerekecek.

Perşembe günkü dolunay, doğum haritanızın en kapalı alanından geçerek gizli kalmış şeyleri gün ışığına çıkarıyor. Spiritüel olarak bu, terapi veya geçmiş travmayı iyileştirmek için çok iyi bir zamandır. Gerektiğinde bazı şeyleri açığa vurmaktan korkmayın.

Cumartesi Merkür ve Mars arasındaki sekstil, sizi bir ilişkide sohbete devam etmeye teşvik eder; Sizi ayırandan daha fazla ortak noktanız var.

Ok

Gökyüzü bu hafta hayatınıza çok bereketli bir ruh hali getiriyor. Pazartesi günü, Merkür burçları değiştirir ve meşgul olmanız, listeler yapmanız, organize olmanız ve çok uzun süredir ertelediğiniz görevlerin üstesinden gelmeniz için sizi teşvik eder.

Perşembe günü Dolunay, doğum haritanızın arkadaş bölgesinden parlıyor. Keşif, muhtemelen örtük bir şeyi açığa çıkararak sosyal alaka etrafında güçlü duygular getirebilir. Hâlâ sakin kalırsanız, ilgili kişiyle basitçe konuşabilmeniz için iyi bir şans vardır. Merkür’ün zekice bir enerji patlamasıyla Mars’a 60° açı yaptığı Cumartesi günü günlük sorunlarınıza yenilikçi, akıllı çözümler arayın.

Keçi

Nisan ayının bu ilk tam haftasında biraz olumlu, yaratıcı düşünmeye hazır olun. Merkür Pazartesi günü burç değiştirir ve doğum haritanızın en açıklayıcı kısmına girerek amacınızı anlamanıza ve hayatın ikilemlerine akıllı, yenilikçi çözümler bulmanıza yardımcı olur.

Perşembe günü dolunay, haritanızın en tepesinden parlayarak, işinizde veya mesleğinizde gurur veya başarı olduğunu gösterir. Bu ay boyunca gülümsemek için her türlü nedene sahip olmalısınız, ancak ilk başta küçük bir kriz olarak tezahür edebilir, oysa dikkatleri üzerinize çekip günü kurtarabilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür Mars’tan 60°’de geçtiğinde, bir bağda bir tartışma veya şoktan kaçınmak için dikkatlice düşünmeniz gerekebilir; Söylediklerinizi kastettiğinizden emin olmak için dikkatli olun.

Balık

Konsantrasyon ve odaklanma gücünüz, Merkür Pazartesi günü burç değiştirdiğinde büyük ölçüde artar, bu nedenle bu hafta, zorlu bir şey üzerinde çalışmak için her zaman iyi bir zamandır. Bu aynı zamanda aile ilişkileri veya emlak ve mülk sorunları için çok uygun bir Merkür transitidir.

Perşembe günkü dolunay, manevi inançlarınızı vurgular ve bu alandaki birinden bir meydan okuma ile karşılaşabilirsiniz. Sizden sadece konuşmanız değil, yürümeniz isteniyor, bu yüzden günlük yaşamınızda öğelerinizi yaşadığınızdan emin olun. Bu çılgınlık sırasında rastgele bir blöf veya samimiyetsizlik kolayca açığa çıkar.

Cumartesi Merkür-Mars altmışları, ailenizi bir şekilde günlük işinize bağlar ve çocuk bakımı veya evden çalışma sorunlarına yenilikçi bir çözüm bulabilirsiniz.

Kova

Bu hafta Merkür’ün Pazartesi günü burç değiştirmesiyle gökyüzü sizin için ağır ama biraz gergin başlıyor. Aşırı bilgi yüklemesine ayak uydurmak için tetikte olmanız gerekecek ve acil olanı değerli olandan ayırt etmek zor olabilir.

Perşembe günkü dolunay, özellikle bağlantınızda kıskançlık veya sadakatsizlik varsa, kişisel yaşamınızda hile veya aldatmayı vurgular. Bu çok aldatıcı bir Ay etkisidir, ancak onunla başa çıkmanın anahtarı sakin kalmaktır: bu kozmik etki temizlenene kadar geri dönüşü olmayan kararlar vermeyin.

Cumartesi günkü Merkür – Mars, 60’lık açılarda havayı temizlemeye yardımcı olacak, netlik ve vicdanın yanı sıra doğruyu söyleme isteği getirecek.

Gökyüzü rehberimiz ve yolumuzu aydınlatsın.

instagram

Youtube

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler